• ОУ
  ОУ "Алеко Константинов"
 • Вдъхновяващи идеи
  Вдъхновяващи идеи
 • Творчество и спорт
  Творчество и спорт
 • Традиции
  Традиции

Акаунт

Последни новини

ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2018/2019 г.

ОТКРИВАНЕ НА
УЧЕБНАТА 2018/2019 г.
17.09.2018 г. – 09.30 ч.
Учениците трябва да бъдат в училищния двор в 9.15 ч.

Родителска среща 15.05.2018г.

СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми родители,

Заповядайте на 15.05.2018 г.  (вторник) от 18:00 ч. в кабинет 209 на родителска среща за бъдещите първокласници.

От ръководството

Благодарност

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

От името на всички ученици и колектива на ОУ“Алеко Константинов“ Ви благодаря за изключителната активност в благотворителната акция за събиране на хартия в училище „Ние искаме да помогнем за изграждането на спортна площадка за децата и хората с увреждания в Димитровград“.

Винаги ще разчитаме на вашата помощ и подкрепа, защото сме убедени, че за да постигнем успехи е нужно да работим заедно. Само със съвместни усилия ще изградим истински отговорни личности, с чувство за достойнство и уважение към околните.

Ще се радвам да се включвате така активно и в предстоящите мероприятия на училището.

  

 април 2018  г.                             С  уважение:

Димитровград                         Дорина Желязкова, директор

Spelling Bee 2018

ОУ „Алеко Константинов“, Димитровград участва в състезанието Spelling Bee 2018

ОУ „Алеко Константинов“, Димитровград вече има двама претенденти за участие в регионалния кръг на Осмото национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee.

 

Ерин Паркър от 4а клас се класира на първо място в училищния кръг, който се проведе на 28.02.2018год. в ОУ “Алеко Константинов“, Димитровград, обл.Хасково. Ерин спелува правилно думата detail и победи Божидар Александров от 6б клас,който остана втори. И двамата ученици имат право да участват на  регионалното състезание, което ще се проведе на 24 март 2018 г. в гр. Пловдив.Националният кръг на състезанието ще се проведе на 28 април 2018 в София.

Алековци от 4-7 клас се подготвяха по предварително изготвен списък от 500 думи още от началото на месец декември 2018г.  Състезанието бе много оспорвано и интересно. За втора поредна  година участие взеха и четвъртокласници, които показаха, че са достойна конкуренция на по-големите ученици. Подготвена от преподавателя си по английски език г-жа Жечева, Ерин успя да пребори дори и седмокласниците и заслужено зае първото място.

Всички 27 участници получиха грамота за участие, а за победителите имаше осигурени награди от училището, които заместник директорът по учебна дейност г-н Евгени Пенев връчи след края на състезанието.

Интересно

Птици

Птиците имат нужда от гравитация, за да преглъщат.

Училищен часовник

Анкета

Любим предмет

Кой е любимият ви учебен предмет?

» Към анкетата »
1 Оставащи гласа

jVS by www.joomess.de.

Архив

Powered by mod LCA